Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Η ταινία «Back to the future», 30 χρόνια μετά, «συναντά το σενάριο της»!!!

Η ταινία «Back to the future», 30 χρόνια μετά, «συναντά το σενάριο της», καθώς στην ταινία του 1985, ο πρωταγωνιστής ταξίδεψε στο 2015!

Η ταινία «Back to the future», 30 χρόνια μετά, «συναντά το σενάριο της», καθώς στην ταινία του 1985, ο πρωταγωνιστής ταξίδεψε στο 2015!

Φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι περιπέτειες του Marty McFly (Michael J. Fox), μαθητή λυκείου και βοηθού του ιδιόρυθμου επιστήμονα Dr. Emmett L. Brown (Christopher Lloyd). Ο  «Doc» ζήτησε τη βοήθεια του Marty για την τελευταία του εφεύρεση, η οποία δεν είναι άλλη από τη μηχανή του χρόνου, το αμάξι  De Lorean που όταν φτάσει τα 88 μίλια την ώρα, μεταφέρεται σε οποιαδήποτε στιγμή του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος. Αυτά συνέβησαν το 1985, στο πρώτο επεισόδιο της τριλογίας. Στο Back To The Future II ο Marty Mcfly κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και επισκέπτεται τον μελλοντικό εαυτό του. Για την ακρίβεια πηγαίνει 30 χρόνια μπροστά, στο 2015! (στην πραγματικότητα η ταινία γυρίστηκε το 1989, αλλά υποτίθεται ότι τα γεγονότα συνέβαιναν το 1985) Για τον εορτασμό των 30 χρόνων της θρυλικής ταινίας συναντήθηκαν οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές,  Michael J. Fox, Christopher Lloyd και Lea Thompson και ανακοίνωσαν ένα διήμερο γεμάτο από «Back to the Future». Απάντησαν σε ερωτήσεις, μίλησαν με θαυμαστές και αποκάλυψαν ότι στις 21 Οκτωβρίου 2015 και μόνο για εκείνη τη «σημαντική» μέρα, η ταινία θα επιστρέψει στις αίθουσες των κινηματογράφων. Γιατί σημαντική; Είναι η ακριβής ημερομηνία που ο χαρακτήρας Mcfly, ταξίδεψε στο χρόνο στο Back to the Future II! Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε! Η Lea Thomson στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία με τους δυο καλούς της φίλους και συμπρωταγωνιστές τονίζοντας τη χαρά της για την επανασύνδεση του καστ.




Παρακολουθείστε την συνέντευξη που παραχώρησαν ανακοινώνοντας τον εορτασμό των 30 χρόνων της τριλογίας: ... 


Πηγή: