Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

M.A.S.K.: ΣΕΙΡΑ COMICS ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Η IDW PUBLISHING


Ακούγεται ότι η IDW Publishing αναπτύσσει μια σειρά comic που βασίζεται στην toyline/κινουμένων σχεδίων σειρά M.A.S.K. της Hasbro.

Αυτό έρχεται μόλις κάποιους μήνες μετά την ανακοινώσεις της Hasbro που σχεδιάζει να ενσωμάτωση τους M.A.S.K. και διαφορά άλλα που τις ανήκουν στο κινηματογραφικό σύμπαν των G.I. Joe, και τώρα ακολουθεί με μια σειρά comics στην λογική επέκταση της μακροχρόνιας σειράς των G.I. Joe και Transformers τίτλους, καθώς και τα επερχόμενα comics Rom και Micronauts.

Οι M.A.S.K. έχουν ομοιότητες με τους G.I. Joe (έχουν εχθρούς μια εγκληματική οργάνωση με φιδίσιο όνομα, τους V.E.N.O.M.), αλλά αντί να αποτελούντες από στρατιωτικές οργανώσεις με ελικόπτερα και πιλότους, έχουν ιδιαίτερα τροποποιημένα οχήματα. Επιπλέον οι οδηγοί φορούν μάσκες που τους δίνουν ειδικές ικανότητες. Δημιουργήθηκε από την Kenner το 1985 και εξαγοράστηκε από την Hasbro το 1991.

Οι M.A.S.K. δεν είναι άγνωστη με τα comics, το 1985 μαζί με τα παιχνίδια συσκευαζόντουσαν minicomics που παρήγαγε η Kenner, αργότερα με την DC Comics μια νέα mini σειρά 4 τευχών comics και μετέπειτα μια τρέχουσα σειρά. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Fleetway κυκλοφόρησε μια ανθολογία περιοδικών M.A.S.K. που δεν συνδεόταν με την σειρά της DC Comics, αλλά ούτε με την σειρά κινουμένων σχεδίων. Το 2011, η Hasbro κυκλοφόρησε μια ανθολογία με τίτλο UNIT-E, που ήταν μια νέα ιστορία των M.A.S.K. και γράφτηκε από τον Andy Schmidt.

Η IDW αρνήθηκε να σχολιάσει αυτά που ακούγονται.